20 стратегій і систем безпрограшної гри в ставках на спорт

Кожен беттер (той, хто робить ставки) після серії невдач у букмекерській конторі починає розуміти, що треба вдаватися до використання конкретних стратегій, щоб забезпечити собі постійний прибуток в ставках і вберегти себе від великих втрат. Які існують безпрограшні чи максимально прибуткові стратегії гри для ставок на спорт в букмекерських конторах?
бездепозитний бонус після реєстрації

Чи є серед них безпрограшні стратегії ставок, з якими можна отримувати регулярний прибуток на спортивних ставках? На сьогоднішній день різноманітних стратегій ставок безпрограшних та збиткових дуже багато, але ми розглянемо 20 основних видів.

1. "Флет" (фіксована сума). Ключовий момент цієї стратегії гри - сума ставки не залежить від коефіцієнта ймовірності результату та інших факторів. Кожен раз потрібно робити ставку на одну і ту ж суму. Такий підхід до управління капіталом, насамперед, захищає беттера від великих втрат на ставках.

2. Система Мартінгейла ("Наздоганяння"). Суть її полягає в збільшенні суми ставки в геометричній прогресії після кожного програшу і повернення до первісної суми після виграшу ставки. Застосовується дана система при коефіцієнтах не нижче 2.00. Ця система ставок безпрограшна лише у випадку, якщо у букмекера відсутні обмеження на максимальний розмір ставки. Інакше, рано чи пізно ця стратегія ставок на спорт з безпрограшної приведе баланс вашого рахунку до нуля.

3. "Розгін" ("Снігова куля"). Призначена стратегія ставок "Розгін" для гри на низьких коефіцієнтах. Механізм її досить простий: береться конкретна сума грошей для ставок (банк) і робиться за однією ставкою, сума кожної з яких дорівнює 100% від банку. Тобто не можна робити таку ставку, поки не буде відомий результат попередньої. Наприклад, беремо 100 гривень і ставимо за коефіцієнтом 1.20, виграємо 120 і ставимо ці 120 гривень за коефіцієнтом 1.20, виграємо 144 гривні і потім робимо третю ставку вже на суму 144 гривні. І так до тих пір, поки не буде досягнута певна сума. У разі програшу втрата буде всього лише 100 гривень.

4. "Данська система". В даному випадку, при програші однієї ставки, в арифметичній прогресії збільшується сума і коефіцієнт кожної наступної.

5. Система Оскара Грайнда. Специфіка цієї системи ставок на спорт у тому, що підвищується сума ставки після кожного виграшу. А якщо ставка програна, то сума наступної буде дорівнювати попередній. Закінчується цикл ставок тоді, коли досягнутий виграш, рівний встановленої одиниці.

6. Value Betting. Це стратегія ставок на недооцінені букмекерами наслідки, які називаються просто "валуй". А визначаються недооцінені результати за допомогою спеціальної формули.

7. "Вичікування". Тут все просто - акцент при здійсненні ставок робиться на якості (прохідності, безпеки), а не кількості. Тобто беттер рідко ставить, але максимально ефективно, вишукуючи і вичікуючи кращі ставки.

8. "Безпечний експрес". Під "безпечним експресом" слід розуміти експрес-ставку, в яку включено 3-7 результатів з високою ймовірністю прохідності, як правило, це випадки з низькими коефіцієнтами.

9. "Вилки". Це безпрограшна стратегія ставок, дотримуючись якої необхідно робити протилежні ставки в різних БК на один і той же матч, тільки таким чином, щоб мати прибуток при будь-якому результаті за рахунок різниці в коефіцієнтах різних букмекерських контор. Це, без сумніву, безпрограшна система ставок, але пошук підходящих протилежних ставок є дуже важким і затратним по часу процесом. Використання має сенс тільки у випадку автоматизації процесу.

10. "Неповні вилки". Стратегія аналогічна "вилок", тільки в даному випадку при здійсненні ставок перекриваються не всі наслідки, а лише найбільш імовірні.

11. "Фіксований прибуток". Логіка цієї стратегії гри наступна: потрібно завжди ставити таку суму, щоб в результаті отримати встановлений прибуток. Потенційний прибуток від ставки залишається незмінною, незалежно від імовірності результату і величини коефіцієнта.

12. Система Д'Аламбера. Це фінансова система, яка говорить, що потрібно збільшувати суму наступної ставки на 1 одиницю у випадку програшу і зменшувати на 1 одиницю у разі виграшу.

13. "Коридор". Механізм цієї стратегії ставок: на один матч беттером робиться дві протилежні, але не повністю протилежні ставки, одна з яких неодмінно зіграє. Приміром, ТБ(2.5) і ТМ(4.5). А головна мета беттера - виграти в обох варіантах.

14. "Відсоток від банку". Слідуючи цій стратегії ставок, гравець повинен кожен раз ставити суму, яка дорівнює певному відсотку від банку.

15. "Критерій Келлі". Дана стратегія ставок на спортсхожа на попередню, однак тут відсоток від банку не фіксований, а залежить від оцінки гравцем ймовірності конкретного результату.

16. Ставки на нічию. Згідно цієї стратегії, необхідно вибирати матчі приблизно рівних суперників і ставити на нічию (Х). Тобто це ставки на матчі, в яких висока вірогідність нічиєї. Приваблива вона тим, що коефіцієнти на нічию практично завжди завищені.

17. Ставки на точний рахунок. Існує безліч різновидів стратегії ставок на точний рахунок, але суть їх одна - максимально точно передбачити рахунок матчу, і за рахунок виграшу перекрити втрати від програшних ставок.

18. Ставки на фаворитів. Керуючись цією стратегією на ставках, беттери ставлять виключно на фаворитів, які знаходяться в хорошій формі і на дві голови перевершують своїх опонентів.

19. Ставки на аутсайдерів. Навіщо зациклюватися на фаворитах, які теж програють, тоді як набагато ефективніше ставити на аутсайдерів? Знайти матч, де у фаворита спад, а в аутсайдера підйом в грі, і поставити на непрограш/перемогу аутсайдера - така суть цієї стратегії. Приваблива вона ще тим, що коефіцієнти на аутсайдерів зазвичай завищені.

20. "Трейдинг". Використовується ця стратегія гри на біржах ставок, а суть її полягає в їх купівлі та продажу. Іншими словами, гравець робить ставку, чекає зниження коефіцієнта і продає її, тобто приймає на той самий результат ставку в інших гравців.

Це основні стратегії та системи ігри для ставок на спорт, але далеко не все. При кваліфікованому підході майже все ці стратегії ставок є безпрограшними. Також існує ще безліч інших варіантів, більшість з яких є різновидом однієї з перерахованих вище або об'єднанням двох-трьох різних стратегій.