Чи можна заробити на ставках на спорт, як заробляти на ставках.

як заробляти на ставках


Чи можна заробити на ставки на спорт?


Чи можна заробити на ставках на спорт, як заробляти на ставках.
У світі беттінгу крутяться величезні гроші, які обчислюються десятками мільярдів доларів в рік. Ця цифра привертає увагу багатьох шукачів щастя заробітку на ставках, що намагаються урвати хоча б мізерну частину з цієї суми.


Їм здається, що зробити це нескладно, досить банальних поверхневих знань декількох видів спорту і гроші в кишені. Альо це не так, що стає причиною множинних гнівних висловлювань про те, що вигравати на ставках просто нереально.


Але в цей же самий час досвідчені беттори спокійно стверджують, що якщо грамотно підійти до справи, то успіх точно настане. Думки розділилися, але нам все ж з'єднання необхідно з'ясувати, чи можна заробити на ставках на спорт? І відповідь на це питання є. Кожен сам після прочитання цього матеріалу зуміє зрозуміти, чи він зможе заробляти на спортивному беттінгу чи ні.


Ставки на спорт – це кропітка праця


Не треба грати від випадку до випадку, після поверхневого вивчення статистики і неглибокого аналізу матчу, на якому є бажання зіграти.



Гра на ставках повинна представляти собою щоденну копітку працю, що полягає в постійному відстежуванні всіх нюансів в тому виді спорту, який взяттів за основу.


Кожен день необхідно вивчати у великому обсязі широкі пласти інформаційної та статистичної інформації, після цього проводити ретельний аналіз усього вивченого. Необхідно постійно допрацьовувати й удосконалювати наявні стратегії.


Якщо всього цього не робити, успіху не буде. Чому? Відповідь знайдемо у наступному розділі.


Гравцям на ставках протистоять справжні професіонали, які отримують величезні гроші. У букмекерських конторах коефіцієнти на матчі виставляють профі своєї справи, при цьому вузької спеціалізації. В залежності від рівня контори, можуть працювати від декількох десятків до декількох сотень. Кожен з них відповідає за певну ділянку: в одному виді спорту за кілька чемпіонатів.


Якщо беттор намагається грати в рамках декількох видів спорту і практично на всіх наявних у них чемпіонатах, то він протистоїть декількам десятків або навіть сотень профі. І вісь тепер треба уявити, що простий беттор без ретельного вивчення всієї наявної інформації, намагається протистояти великій групі профі, «відібрати» величезні гроші, що йому платити онлайн букмекер.


Чи це реально? Звісно ж ні. Щоб перемогти профі, треба бути не гірше за нього. При цьому не треба розпорошувати себе на декілька видів спорту і тім самим боротися проти величезного числа професіоналів. Треба взяти в одному або двох видах спорту кілька турнірів (чемпіонатів) і намагатися заробляти на ставках в них, борючись з кількома профі. У цьому випадку реальний успіх.


Щоб перемогти, треба спочатку програти


Багато хто подумає, що автор рядків зійшов з розуму, але це не так. Щоб перемагати профі, треба стати таким же. Але для цього потрібен великий досвід, що накопичується з часом. У когось цей період набирання досвіду, достатнього для боротьби з профі, позику 1-2 роки, у кого-то значно більше.


Треба приготуватися до того, що в цей період, ви будете більше програвати, ніж вигравати.


Не забувайте, з ким вам доводитися боротися. Ви можете пом'якшити свої програші, розробляючи виграшну стратегію на папері, а потім обкатуючи її за допомогою маленьких сум. Коли ви зрозумієте, що можете успішно грати, переходьте на справжні гроші.


В останньому пункті необхідно обов'язково вказати, що не треба думати, що ви будете постійно вигравати. Все ж став профі, ви будете протистояти рівним собі фахівцям контори. Вони будуть доводити свою профпридатність і коказувати, що не дарма отримують зарплату. Тому ви періодично будете програвати, але треба зробити так, щоб ваші плюси на дистанції перевищували мінуси. І тут на передній план виходять: висока працездатність; потужна психологічна стійкість.


Останній компонент особливо важливий, без нього заробляти на ставках буде вкрай складно.


Тепер, знаючи все це, кожен сам для себе може відповісти, чи можна саме йому заробити на ставки на спорт.




Висновок: Чи можна заробити на ставках на спорт? У світі беттінгу крутяться величезні гроші, які обчислюються десятками мільярдів доларів в рік. Ця цифра привертає увагу багатьох шукачів щастя заробітку