Букмекерська контора bwin (bwin.com)

Bwin - світовий лідер в сфері онлайн розваг. Букмекерська контора пропонує до 30 000 ставок щодня на більш ніж 90 видів спорту. Вся лінія ставок контори пропонується на 22 різних мовах.

Компанія Bwin International Ltd. заснована в 1999 році і спочатку називалася Simon Bold (Gibraltar) Ltd., в 2001 році була права в повному обсязі перейшли компанії bwin Interactive Entertainment AG, що знаходиться у Відні. Ліцензія на спортивний тоталізатор і казино була отримана в Гібралтарі.
Таким чином, вся діяльність ведеться з Гібралтару, там же знаходяться більше 100 співробітників, які обслуговують клієнтів і весь букмекерський бізнес bwin в цілому.

Крім того, bwin International Ltd. має ліцензії: на організацію інтерактивних азартних ігор (№ 00011); ліцензія на інтерактивні букмекерські послуги (№ 00005); ліцензію відповідно до Акту ліцензує органу Гібралтару. Затверджений ліцензований адреса: Suite 611, Europort, Gibraltar.

Серед партнерів bwin слід зазначити такі футбольні топ-клуби: AC Milan, FC Barcelona і Real Madrid, FC Bayern. Футбольна ліга Португалії недавно також отримала нову назву BwinLiga. Тут не тільки футбол, Bwin виступає і офіційним партнером міжнародної федерації баскетболу (FIBA), а також спонсорів ЧС з мотоциклетного спорту.

На сьогоднішній день bwin International Ltd одна з небагатьох контор, відомих практично будь-якому гравцеві, яка може похвалитися аудиторією по всьому світу більше 1 мільйона гравців.

Рейтинг від sportsbookreview SBR Rating - "C-".

Пропозиції за ставками: лінія, коефіцієнти і т.д.
Букмекерська контора Bwin пропонує широченний вибір подій для ставок (80 видів спорту): футбол, теніс, бокс, баскетбол, волейбол, хокей, хокей з м'ячем, формула-1, гольф, гандбол, американський футбол, бейсбол, крикет, снукер, велоспорт, гірські лижі, австралійський футбол, стрибки з трампліну, настільний теніс, керлінг, лижні гонки і так далі. При цьому багато видів спорту дуже складно знайти ще десь або, крім сайту цього букмекера, це наприклад: водне поло, флорбол, нетбол і хокей на роликах.

Але звичайно слід виділити лінію футболу, так в дні багаті на футбольні події з'являється можливість поставити на 500 ліг різного рівня з 100 країн. Тому завзятим любителям футболу і ставок на футбол (особливо любителям грати 2 і 3 ліги) рахунок в букмекерській конторі Bwin буде вельми до речі!

На противагу багатьом відомим букмекерам Bwin пропонує також і великий вибір додаткових ставок (розпис). У менш популярних ринків розпис відповідна, а ось щодо футболу і баскетболу - у Bwin просто немає конкурентів. Краща розпис на баскетбол серед усіх букмекерів!

Коефіцієнти Bwin вище середніх, якщо брати весь букмекерський ринок, це говорить про те, що незважаючи на свій потенціал контора демонструє обережність і не поспішає сильно відрізнятися від своїх конкурентів. Незважаючи на це, Bwin є однією з небагатьох контор, де реально можна робити ставки абсолютно на будь-яку лігу в Європі (в т.ч. Східній Європі, що дуже часто ризиковано для самої контори, так як результат буває просто - непередбачуваний).
Зате Bwin не боїться виходити в перших рядах на огляд громадськості зі своїми оглядами і пропозиціями на спортивні події. Пропозиції за ставками, як правило, з'являються рано вранці або пізно ввечері, що б у контори була можливість коригування лінії до приходу основної маси користувачів. Дуже часто таке відбувається з лініями на великі баскетбольні чемпіонати. А це вже підказка для багатьох кмітливих гравців.

Платформу для ставок-live (ставки в режимі реального часу) у Bwin мабуть найкраща, так як контора ще з витоків свого розвитку наголошувала на ставки в реальному часі. Це підтверджується і тим, що знайти будь-яку букмекерську контору з пропозицією ставити на розпис у футболі, баскетболі або тенісі по ходу матчу - на сьогодні проблематично. А Bwin, крім таких пропозицій і з урахуванням їх різноманітності (ставок), може похвалитися ще й нормальної маржею на свої live-ставки.

Великим плюсом для гравців, що роблять ставки в останній момент, буде можливість завдяки блискучій організації сайту і системи робити ставки в прямому сенсі слова - в перебігу декількох секунд. Зручність полягає і в тому, що на якій сторінці сайту Ви б не перебували, на головній сторінці завжди будуть знаходитися найпопулярніші і великі наближаються спортивні події.

Якщо ж говорити про мінуси і недоліки, то тут слід зазначити 7,5% маржу, яку дає контора (1.85-1.85 при рівних шансах) в сукупності з урізанням коефіцієнтів, до чого останні вдаються досить часто. Але найбільшим мінусом для професійних і серйозних гравців є «максимуми» букмекерської контори Bwin: як тільки гравець починає багато вигравати і робити це з частою періодичністю - контора відразу ж урізує максимальну ставку до мінімуму.

Дизайн, практичність і комфорт
Безсумнівно, що дизайн і оформлення сайту контори Bwin тягне на позначку 5 + за п'ятибальною шкалою. Поєднання відтінків чорного і сірого кольорів, а також виділення жовтим основних кнопок і посилань робить колірну гамму просто обладнаний, що робить навігацію по сайту досить приємним заняттям. Дизайн просто притягує користувача - час летить непомітно і залишати сайт дуже не хочеться.

Незважаючи на цю строкатість, сайт по його дизайну можна охарактеризувати як респектабельний, має серйозний стиль, що по суті - відповідає дійсності.

У той же час все дуже просто і доступно, а головне зрозуміло навіть початківцю.

На сьогоднішній день сайт букмекерської контори bwin підтримує наступні мови: російська, англійська, французька, німецька, іспанська, чеська, польська, словацька, словенська, турецька, каталонський, хорватський, італійська, грецька, португальська, голландська, норвезька, албанський, угорський, шведський , данський. При цьому, вибравши потрібну мову, Ви отримаєте гідний переклад всіх сторінок сайту, а не частковий як роблять багато букмекери на своїх ігрових онлайн ресурсах.

Із приємних дрібниць можна відзначити, пропоновану bwin версію сайту для мобільного доступу (wap.bwin.com) і програму bwin mobile для швидких ставок. Це супроводжується SMS сервісом, який повідомляє гравців про потрібному результаті.

Також зареєстровані гравці мають можливість отримувати оперативну розсилку коефіцієнтів на електронну пошту (e-mail).

Крім того, існує новітня послуга «ЕкспрессBESTSELLER», яка моментально пропонує зробити ставку на експрес з 5-ти найпопулярніших поточних спортивних подій. У «кращому експресі», як правило, вистрілюють цілком відверті «Верняк», а коефіцієнти по цих експресах відповідні.

Для любителів ставок live (ставки в режимі реального часу), є послуга - Bwin Livescores, за допомогою цієї програми Ви завжди будете в курсі подій live і першими зможете дізнаватися про їхні результати або забитому м'ячі. Програма b'direct, дозволить Вам абсолютно безкоштовно дивитися події в режимі реального часу онлайн.

Навіть функція календар зроблена на вищому рівні - це не просто календар, а повний список подій на поточний день або ж на цікаву для Вас дату.

Цікавим моментом є і тест, розроблений ВООЗ, і викладений на сайті для людей, які, на їхню думку, схильні до психологічної залежності від азартних ігор. Також на сайті можна знайти стратегії довгострокової гри, планування і розрахунок свого банку і багато іншого.

Bwin, як і багато відомих і описані нами букмекерські контори, надає можливість ставити по звичайному телефону і за допомогою мобільного. Мін. ставка - 10 центів, макс. обмеження по виграшу - 10 тис. доларів США з однієї ставки і 100 тис. доларів США в тиждень на 1-го гравця.

Внесення коштів і виплати
З системами введення-виведення у bwin все в порядку. Букмекерська контора приймає найрізноманітнішу валюту: долари США, євро, фунт стерлінгів, швейцарський франк, польський злотий, шведська крона, норвезька крона, датська крона, словенський толар і турецька ліра, угорський форинт, словацька і чеська крони, і що не може не радувати - російський рубль.

Платіжні системи для внесення коштів на рахунок (депозит) у bwin наступні:
1. Дебетні та кредитні картки Visa / Visa Electron (комісію за введення - 2%, хв. Сума - 300 руб., Макс. 60000 руб.). Миттєве зарахування (без урахування обробки платежу банком).
2. Банківський переказ (хв. Сума 300 руб., Макс. - 150000 крб., Комісії немає). Зарахування відбувається протягом 7-ми днів.
3. Western Union Quick Pay (хв. Сума 300 руб., Макс. - 30000 руб., Комісії немає). Зарахування відбувається протягом 3-х днів.
4. Moneybookers (хв. Сума 300 руб., Макс. - 150000 крб., Комісії немає). Миттєве зарахування.
5. Бонусна карта Freebet (хв. Сума 50 руб., Макс. - 150000 крб., Комісії немає). Миттєве зарахування.
6. Webmoney - bwin один з перших західних букмекерів, який почав приймати платежі по Webmoney і, завдяки цьому в т.ч., зміг підкорити російський ринок (хв. Сума 300 руб., Макс. - 15000 руб., Комісії немає).

Зарахування відбувається протягом 1-го години.

При переведенні в готівку грошових коштів (виграшів) використовується та ж платіжна система, за допомогою якої гроші зараховувалися на рахунок.

Бонуси, бонуси, бонуси ...
Періодично bwin змінює бонусні програми, пропонуючи своїм новим гравцям все більш і більш привабливі умови, як правило, один бонус змінюється наступним Проте «солодким».


Чи прийдуть нам на допомогу
Служба підтримки доступна з 12 години дня до 12 ночі сім днів на тиждень і що не може не радувати - російською мовою. Крім електронної пошти (e-mail), існує можливість відправки факсів. І звичайно хочеться відзначити оперативність сервісу: детальне роз'яснення по питанню, що до вас приходить на електронну скриньку російською мовою протягом 2-3 годин.

Контакти служби підтримки букмекерської контори bwin:
- Телефон 0350 200 77116 (понеділок - п'ятниця, з 10:00 до 14:00 GMT + 1)
- Факс 0043-1-5856044-18
- Поштову адресу: bwin International Ltd., Suite 611, Europort, Gibraltar

Вирок:
Підводячи підсумки слід сказати, що bwin дійсно один з найбільших західних букмекерів. Дизайн сайту дуже приємний зі зручною навігацією, движок сайту просто супер, дозволяє маневрувати по сайту і робити ставки блискавично. Безліч ліг і варіантів для ставок, відмінно пропозиції по Live-ставок з можливістю ставити експреси на них. Введення-виведення грошей швидке і дуже прийнятне для російськомовних гравців (країн колишнього Союзу). Служба підтримки досить кваліфіковано і в лічені години вирішить будь-яку проблему.

Незважаючи на невисокі коефіцієнти, тут завжди можна знайти з чого вибрати - кількість різних ліг і щоденна кількість ставок просто величезна.

З мінусів це в першу чергу - коефіцієнти і швидке урізання максимумів. Тому, в ідеалі ця контора для любителів live-ставок або гравців спеціалізуються на футбольному і баскетбольному розпису. А для любителів гри в своє задоволення, ну і звичайно ж для нових користувачів, букмекерська контора bwin є номером один (№ 1)!