Букмекерська контора БК "ЛЕОН" (Leonbets)

Букмекерська контора (БК) "ЛЕОН" здійснює свою ігрову діяльність відповідно до ліцензії Kahnawake Gaming Commission, відомої в усьому світі. Останні надають ліцензії не тільки провідним букмекерських контор, а також всесвітньо відомим казино і покер-румам.

На сьогоднішній день букмекерську контору "ЛЕОН" по праву можна називати найпотужнішою конторою на території країн СНД і не тільки, з репутацією, яка заслуговує на повагу гравців і зайняла своє почесне місце в списку букмекерів зі світовим ім'ям.

Коефіцієнти, види і лінія ставок, ліміти
На сайті БК "ЛЕОН" представлені всі основні події спорту: футбол, теніс, баскетбол і хокей і часто з дуже вигідними коефіцієнтами, а також детальні розписи ключових матчів. Навіть на улюблені ставки гравців «на фаворита» тут надаються дуже значні ліміти, які ще далеко не факт що вдасться знайти у всесвітньо відомих контор. А відповідно і коефіцієнти, по відношенню до інших букмекерських контор, - дуже «солодкі»!

При цьому БК "ЛЕОН"(leonbets) пропонує можливість робити ставки до 10 000 $, що вже ставить контору в список провідних світових букмекерів. Адже зараз багато хто з навіть широко відомих контор не поспішає надавати такі подарунки, так як все ще з побоюванням ставляться до онлайн-бізнесу в Інтернеті і щоб підстрахуватися тримають МаксБет на більш низькому рівні.

Також останні надають можливість навіть не зареєстрованому користувачу відкрито бачити ліміти ставок, що унеможливлює урізання лімітів для процвітаючих гравців.

Що стосується видів ставок, то і тут букмекерська контора Leonbets може конкурувати з серйозними західними букмекерами, так як нещодавно в її арсеналі з'явилися раніше відсутні такі види ставок як "Подвійний результат" і "Азіатський гандикап" в ставках Система і Експрес.

Ще одним позитивним моментів для гравців і їх прогнозів є спортивно-новинна стрічка, причому оновлення новин проходить досить-таки жваво як для НЕ новинного ресурсу.

Ставки в режимі онлайн теж не можуть не радувати, адже система працює без вбудованих макросів, які занижують коефіцієнт, як тільки гравець визначився зі ставкою. Ліміт тут обмежений сумою в 100 $.

Інтерфейс і дизайн сайту
На сьогоднішній день сайт букмекерської контори "ЛЕОН" підтримує наступні мови: англійська, російська, польська, німецька та французька.

З першого погляду російськомовний сайт Леона наводить вселенську тугу: аскетичний дизайн, повна відсутність сучасних графічних «наворотів» (відсутність «flash», до якого всі вже так звикли), а також і сама колірна гамма залишає бажати кращого. Але через деякий час починаєш усвідомлювати, що це і є самий зручний призначений для користувача інтерфейс! Все в цілому ясно і зрозуміло, всі пункти меню знаходяться в зручних і логічних місцях.

А відсутність вискакуючого всюди flash-а, строкатої графіки та іншої непотрібної мішури для гравців, які не мають швидкісного Інтернету або виділеної лінії, взагалі може стати величезним плюсом!

Підводячи підсумки, відзначимо, що помилок і гальмування на сайті не спостерігається. Крім того, сайт БК "ЛЕОН" має дуже гідний движок і будь-які звернення до сторінок сайту відбуваються блискавично швидко - в лічені секунди.

Системи платежів і виплат
Ну і звичайно системи платежів в БК "ЛЕОН" не підкачали. Контора надає на вибір найрізноманітніші варіанти транспортування віртуальних грошей по мережі, а також банківські перекази: WebMoney, Яндекс.Деньги, Moneta.ru, Moneybookers, Сервіс ROBOKASSA, ClickandBuy, CLICK2PAY; система банківських переказів Western Union, використання карток (VISA, MasterCard, Dinners, VISA Elecron.) і т.д.

Всі перекази здійснюються досить оперативно з дотриманням всіх вимог чинного законодавства (як зазначено на сайті контори: електронні виплати протягом 1 робочого дня, банківський переказ - 3 дні). Зняття коштів через Webmoney взагалі ставить рекорд серед усіх букмекерських контор - чекати доведеться не більше декількох годин!

При відкритті рахунку не виникне особливих проблем - процедура реєстрації та відкриття рахунку дуже швидка і проста, при цьому Ви можете вибрати будь-яку валюту з безлічі наданих.

Бонусні пропозиції і акції
БК "ЛЕОН" (Leonbets) пропонує цілий ряд різних бонусних програм і акцій: починаючи від Бонуса на перший депозит і закінчуючи призами за бонусні очки (фотоапарат, відео-камера, ноутбук, РК-панель і т.д.).

Служба підтримки
Служба підтримки БК "ЛЕОН" готова прийти на допомогу в будь-який час, при чому на Вашій рідній мові (англійська, російська, польська, німецька та французька). Контакти служби підтримки БК "ЛЕОН" - е-mail: info@leonbets.ru, тел. + 44-18-6552-2014.

Підбиваючи підсумки
Букмекерська контора (БК "ЛЕОН") - один з кращих букмекерів для російськомовних гравців! З безлічі онлайн контор, представлених в Інтернеті, обов'язково зверніть увагу на ЛЕОН. Сайт контори зручний, зрозумілий і доступний навіть для новачків, коефіцієнти відмінні, а ліміти ставок цілком підійдуть усім гравцям і особливо любителям «гри по-справжньому». Завдяки всіляким системам введення-виведення коштів, проблем з платежами однозначно не виникне, як і проблем з мовною підтримкою.