Букмекерська контора Unibet (unibet.com)

Unibet - один з найбільших онлайн букмекерів родом зі Швеції. Контора існує з 1997 року, і за час своєї роботи встигла набрати солідну клієнтуру з 2 млрд. користувачів практично з 150-ти країн світу.

Вагомим фактом на користь компанії є і те, що акції букмекерської контори Unibet беруть участь в торгах на Стокгольмській біржі, а також те, що за підсумками 2006 року Unibet була визнана букмекерською конторою року за підсумками досить авторитетного видання eGaming Review.

Крім того, Юнібет входить до складу засновників європейської асоціації букмекерів EGBA, а також сертифікована відомими G4, The Global Gambling Guidance Group, і при цьому входить в Remote Gambling Association.

Влітку 2007 року букмекерська контора стала офіційним спонсором англійського футбольного клубу "Ліверпуль".

У 1999 році компанія змінила свою місцезнаходження і переїхала з Англії на територію Мальти і на сьогоднішній день має ліцензії на організацію та проведення азартних ігор від обох держав. Даний переїзд пов'язують безпосередньо з податковим законодавством, яке впливає на гральну діяльність в Великобританії.

Рейтинг від sportsbookreview SBR Rating - "B +".

Іграбельність, інтерфейс і графіка
При вході на сайт - він відразу ж зустрічає приємною для очей зеленої гамою! Колірна палітра просто фантастична і не напряжно, швидка і зручна навігація, дуже просте меню, яке робить легкий доступ до свого облікового запису і просто блискавичний процес здійснення ставок. Сам процес знаходження на сайті контори також буде для Вас дуже комфортним.

З головної сторінки сайту контори можна відразу перейти в казино або зали покеру. Одним словом перед нами цілий гральний будинок, де можна знайти розваги на будь-який смак.

Сама процедура відкриття рахунку дуже проста і не займе багато часу. Все що потрібно це вибрати ім'я користувача, пароль, мова і валюту свого рахунку. Після чого на електронну пошту прийде підтвердження про реєстрацію та аккаунт з цього моменту буде активований.

Сайт Unibet доступний для гравців в інтернеті вже на 29 мовах: англійська, французька, італійська, румунська, латвійський, португальська, хорватською, литовською, польською, болгарською, німецькою, іспанською, турецька, чеська, датська, голландська, естонська, фінська, грецька, угорську, норвезьку, шведську та звичайно ж - російська. Таким чином, контора орієнтована в основному на європейську аудиторію.

Слід зазначити ще один корисний момент - це «Статистика». Статистична база дуже радує своїм докладним архівом результатів спортивних подій за останніх, практично, 15-ть років. Причому статистичні дані зібрані не лише з найпопулярніших видів спорту, а й за такими як гандбол, мотоспорт, водне поло, а також флорбол (хокей з м'ячем в залі) і інші.

Наскільки вигідно і на що тут можна ставити
Набір спортивних подій в Unibet досить великий, ставити тут можна на: американський футбол, скачки, баскетбол, теніс, пляжний волейбол, бейсбол, гонки, волейбол, біатлон, бокс, крикет, велоспорт, гольф, собачі перегони, гандбол, хокей на льоду, мотогонки, єдиноборства, снукер, європейський футбол, дартс, водне поло, регбі та багато іншого.

Відносно ставок на футбол, слід уточнити, що в цій системі наявні деякі специфічні опції: наприклад, матчі-фантазії (можна поставити, що дві команди зіграють один проти одного, навіть якщо ці дві команди з різних ліг). А призи в Супертото часто обчислюються сотнями тисяч євро.

І хоча список саме спортивних подій за великим рахунком тут звичайний для букмекерських контор такого рівня, а ось розпис на них не може не радувати своєю оригінальністю. Unibet цілком конкурентна контора в цьому плані, а на тенісні матчі розпис просто поза конкуренцією. Навіть в Pinnacle Sports фори і тотали можна побачити лише на топові матчі, а тут це справа звичайного дня. До речі, саме Unibet першими ввели в практику розпис на відрізок часу (тобто скільки часу йде матч), а також тотал виграшних розіграшів.

Слід виділити ще один плюс букмекерської контори Unibet по набору подій для ставок, а саме можливість робити ставки тут на політичні, фінансові, а також телевізійні події.

Хочеться відзначити і лінію букмекерської контори Unibet на баскетбольні події, а саме лінію на європейський баскетбол. Багато контор не люблять робити прогноз на Кубок УЛЄБ і часто вичікують один одного. А ось Unibet якраз навпаки - є першою в цьому напрямку і тому дуже часто її лінія матчі Кубка УЛЄБ може помітно відрізнятися від наявних на ринку показників. Для гравців, які віддають перевагу робити ставки на баскетбольні події, Unibet підійде як не можна краще!

Вибір видів ставок тут такий же, як і у всіх конторах зі світовим ім'ям (в експрес можна включити до 12 подій).

Ставки live (лайв ставки) тут теж не підвели. Час відгуку досить швидкий, за раз можна вільно знайти 150 активних live-ставок, а часом ця цифра може перевалювати за 1000. При цьому проблем на кшталт: робив ставки з одним коефіцієнтом, і раз - а він уже став на порядок нижче - не виникає. Котирування ж оновлюються постійно. По-перше, це пояснюється високим рівнем самої контори, а по-друге, програмним забезпеченням (при ставках live скачується і встановлюється спеціальний софт - програма), яке і дозволяє швидко і без проблем здійснювати ставки в режимі реального часу. Приблизно за таким же принципом працюють Bwin і Bet365, відмінністю в Unibet є лише окремо завантажуване вікно, в якому і здійснюються ставки on-line.

Коефіцієнти в букмекерській конторі Unibet середні і мало чим відрізняються від більшості європейських контор, а іноді (у других і лігах нижче рівнем) можна зустріти ліміти і нижче середнього. У великих же і відомих лігах - ліміти завжди досить високі. Маржа тут становить приблизно 8-10%, тому на перше місце в ТОП-списку контор Unibet поки розраховувати не може.

Фінансові транзакції
Валют, якими можна користуватися в Unibet предостатньо: американський долар, євро, швейцарський франк, канадський долар, чеська крона, датська крона, шведська крона, норвезька крона, естонська крона, фунт стерлінгів, польський злотий, угорський форинт, хорватська куна.

Найзручнішими для нас, безумовно, є кредитка Visa / Mastercard і платіжна система Webmoney, які тут успішно впроваджені і практикуються російськомовними гравцями.

Крім того, рахунок можна поповнювати за допомогою Moneybookers, Neteller, банківського переказу та дебетної карти Visa Electron. А ось при поповненні рахунку по телефону банком стягується комісія 2.5% від суми поповнення. В інших перерахованих вище випадках комісія не береться!

Ліміти на одну операцію тут такі:
Webmoney - мін. 15, макс. 10000;
Кредитні карти - мін. 15, макс. 750;
NETeller - мін. 15, макс. 750;
Moneybookers - мін. 15, макс. 10000;
Банківський переказ - лімітів немає;
У телефонному режимі - мін. 30, макс. 750.

Знімати гроші можна через ту ж саму систему, за допомогою якої Ви їх зараховували на свій рахунок. Досить зручним є і те, що попередня платіжна система стає доступною автоматично при наступній операції.

Система бонусів
Букмекерська контора Unibet постійно проводить різні акції і пропонує всілякі бонуси, причому як для нових, так і для вже існуючих гравців.

Призначена для користувача підтримка
На сьогоднішній день Unibet пропонує дуже навіть повноцінну службу підтримки російською мовою. Найпопулярніші: e-mail, телефон і live-чат. Всі ці три способи характерні тим, що написавши листа на російській мові, заговоривши на ньому в чаті або по телефону, - Ви отримаєте відповідь на своїй рідній мові.

Єдиним мінусом є поштове листування, так як після відправлення листа відповіді можна прочекати досить довго.

Служба клієнтської підтримки Unibet працює цілодобово.

Контакти служби підтримки Unibet:
е-mail: info-ru@unibet.com
тел: +356 2133 7885
факс: +356 2343 1510

Юридична адреса компанії: Camilleri Preziosi, Valletta Buildings, South street, Valletta, Malta.
№ компанії: C 39017

Компанія зареєстрована на Мальті

Коротко плюси і мінуси
Unibet - серйозна букмекерська контора, яка по праву може називатися світовим лідером беттінга (спортивних ставок). Гравці тут зможуть відчути себе повністю захищеними і не переживати, що великий виграш може бути заблокований.

Серед позитивних моментів слід відзначити:
- Відмінна графіка і дизайн;
- Багатомовна підтримка і достатня кількість валют;
- Величезний вибір подій для ставок і не тільки спортивних;
- Ставки-Live на досить високому рівні;
- Служба підтримки на рідній мові;
- Постійні пропозиції про акції та бонуси компанії на e-mail;
- Є можливість користуватися прорахунками аналітиків і робити ставку напевно, причому з непоганими коефіцієнтами.

Але є і деякі мінуси: відсутність обов'язкового бонусу для російськомовних гравців і досить приторможена служба підтримки, а точніше відповіді на звернення по e-mail.

Таким чином, позитивні сторони однозначно беруть верх, а якщо Ви ще і любите робити ставки на розпис в тенісі, євро-баскетбол, а також граєте на ставках-Live (ставки в режимі реального часу), то букмекер Unibet буде Вам в самий раз!