Заробіток на спорті: ПАММ-рахунки від BetPamm або самостійні ставки?

Для багатьох це виявиться сюрпризом, але заробіток на ставках може приносити постійний
стабільний дохід! При цьому у Вас є вибір:
     Ви можете стабільно заробляти на ставках самостійно - як Вам така схема: вкладаєте певну суму (формуєте банк ставок) і методично, слідуючи заздалегідь обраної і продуманої стратегії, примножуєте банк.


     Навіть в тому випадку, якщо самостійні ставки не принесли Вас успіх ... Або Вам не хочеться проводити цілодобово у інтернету / телевізора, стежачи за спортивними подіями. Навіть в цьому випадку Ви можете заробляти хороші відсотки на спортивних ставках, які розбурхують уяву, при цьому все чисто і чесно ...

Але про все по порядку ...

1. Ставки на спорт і ПАММ-рахунки

Я не знаю, наскільки Ви далекі від сфери інтернет-інвестицій. Варіанта може бути два:

     Ви потрапили на цю сторінку, відшукуючи ще один варіант диверсифікації портфеля, знаєте що таке ПАММ-рахунки і відчуваєте симпатію в цьому інвестиційному інструменту.
     Ви хочете заробляти на ставках і нічого не чули поки про ПАММ-рахунках. Щоб розмовляти далі на одній мові, вивчіть статтю Що таке ПАММ-рахунки. А вже після вивчення поверніться сюди і продовжити читання, щоб зрозуміти, як взаємопов'язані ПАММ-рахунки і ставки на спорт.

Всі ми звикли до того, що якщо і організуються ПАММ-рахунки, то в основному для торгівлі на ринку Форекс. Але чому б не використати цю систему для заробітку на букмекерських конторах?

Є категорія людей, для яких успіхи в ставках на спорт - не рідкість, а основне джерело існування. Каппер зі стажем, який одержує стабільний прибуток від спортивних ставок, може стати керуючим ПАММ-рахунки, залучити додатковий капітал і заробляти ще більше.

В свою чергу, я, як інвестор, можу самостійно вибрати керуючого, що підходить під мої критерії ризику і прибутковості, і отримувати такий прибуток, яку навіть високоприбутковий і високоризиковий Форекс з його ПАММ-рахунками принести не зможе! При цьому, зрозуміло, значно виростають ризики.

Як Вам така річна прибутковість, яку показують лідери рейтингу?

І це не цифри, взяті зі стелі. Якщо відкрити персональну сторінку будь-якого керівника, можна знайти й таку інформацію:

Зізнатися, дивлячись на графіки та історію операцій, які дають ПАММ-рахунки на Форексі, я взагалі не розумів ні стратегії керуючого, ні адекватності угод ... Тут же досить подивитися на те, куди конкретно були «запущені» гроші, щоб визначити адекватність керуючого. Але знову ж, потрібно бути хоч трохи в курсі спортивних подій.

У кожного ПАММ-рахунки - свої умови для інвесторів - оферта. Ось приклад:

Ставки здійснюються через всесвітньо відому контору BetFair, все легально.

Загалом, це відмінний варіант збільшити свій капітал за допомогою такого високоризикового і дохідного інструменту, як ставки на спорт. ПАММ-сервіс, скріншоти якого Ви бачите вище, називається BetPamm.

2. Що таке BetPamm і чому він хороший?

Послуга довірчого управління на ринку ставок існує вже довгий час. В мережі можна знайти багато пропозицій від приватних керуючих - професійних Каппер, схема роботи з якими проста: реєструєте рахунок в зручній йому конторі, домовляєтеся з керуючим про розмір його винагороди, передаєте йому повний доступ і стежте за процесом. При цьому всі домовленості носять усний характер і ніяким чином (навіть публічною офертою) не закріплені, тому крім торгових ризиків (управ зіллє рахунок), є й неторгові (обналичивание ним коштів з рахунку в конторі). Знайти хорошого спеца було складно, а упевнитися в його професіоналізмі ще складніше - підроблені скріншоти історії ставок були справжньою модою.

З появою компанії BetPamm ситуація на ринку довірчого управління в сфері спортивних ставок кардинально змінилася. З'явився незалежний посередник між інвестором і керуючим, що позитивно позначилося на обох учасниках ринку:

        -  інвестор може не турбуватися про збереження своїх коштів, т.к. не дає їх безпосередньо управу, при цьому при виборі керуючого він може проаналізувати верифікувати історію ставок, щоб оцінити його адекватність;
        - керуючим стало простіше знаходити інвесторів і чесно конкурувати між собою, т.к. шахраї обходять стороною даний сервіс.

Компанія BetPamm заснована в 2010 році групою професіоналів в області побудови великих бізнес-орієнтованих інформаційних систем в сфері фінансового обслуговування клієнтів. Зареєстрована компанія в Чеській Республіки, офіс знаходиться у Празі.

У кожного ПАММ-рахунки є свій персональний форум, де керуючі розповідають про результати та ставках, там же їм можна поставити питання.

3. Рекомендації по стратегіях роботи та вибору ПАММ-рахунків

Після реєстрації на сайті BetPamm, Ви потрапляєте в особистий кабінет інвестора.

Визначившись з сумою, яку Ви готові виділити під роботу з даним інструментом (не забувайте про золоті правила інвестора), здійсните поповнення рахунку за допомогою будь-якого з доступних методів.

Тепер можна переходити до вибору керуючих. Зрозуміло, найпильнішу увагу викликають ТОПи рейтингу з красивими відсотками, але не варто клювати на красиві цифри. При вдумливому аналізі можна помітити, що близько половини лідерів рейтингу не заслуговують ніякої уваги. Також не варто заглядати в пісочницю - вибирайте тільки серед кваліфікованих компанією BetPamm керуючих.

Давайте подивимося на вибір керуючого на конкретному прикладі.

Зараз в рейтингу виділяється керуючий alesss. Це актуально станом на 24.04.2015, тому, залежно від того, коли Ви доберетеся до читання даної сторінки, ситуація може змінитися.

Історія рахунку керуючого, його публічність і пояснення помилок / удач, рівний графік, солідна сума в управлінні (майже мільйон рублів), довірили кошти йому вже 110 інвесторів - все це змушує перейнятися довірою до управу. Єдиний мінус: його власні кошти всього 752 $, що є несерйозною цифрою для, наприклад, ПАММ-рахунків на Forex.

23.04.2015 на рахунку виникла просадка, що зазвичай є сигналом для доливання на рахунок хорошого керівника.

Так як середньомісячна прибутковість невелика, то заходити маленькою сумою в цей ПАММ-рахунок на короткостроковий період нераціонально.

Щоб віддати гроші в управління, потрібно вибрати даний рахунок в рейтингу і натиснути на кнопку Інвестувати. На що відкрилася сторінці ще раз читаємо всі умови рахунки, в тому числі дрібним червоним шрифтом і в разі згоди, вбиваємо суму вкладу та Створюємо довер. рахунок.

Після цього раджу регулярно переглядати в статистику рахунки, а також стежити за темами керуючого на MMGP і форумі BetPamm.

Ось кілька цінних рекомендацій:

         дізнайтеся спеціалізацію керуючого (футбол, теніс, хокей) і на основі цієї інформації розраховуйте момент входу / виходу з рахунків (наприклад, який сенс влітку вкладати з рахунку Управи - спеців з біатлону та хокею, які взимку принесли відмінний результат?)
         обов'язково вивчайте всю інформацію в описі ПАММ-рахунки, не кожен сервіс ПАММ-рахунків дає таке поле для аналізу: чому керуючий використовує щодня весь депозит, через що відбуваються регулярні просадки, які події вибирає керуючий - вникайте в ці тонкощі;
         чим вища доходність за короткий період, тим вище ризики і агресивніше стратегія керуючого;
         користуйтеся можливістю спілкування з керуючим на форумі, цікавтеся про причини просідання, не чекайте, поки це хтось зробить за Вас;
         якщо у керуючого є закриті / злиті рахунки в рамках BetPamm, поцікавтеся про причини.

І, нарешті, пам'ятайте, що успішна торгова історія будь-якого керівника - це не гарантія того, що і в майбутньому, після ваших вкладень, вона буде такою ж успішною, це аксіома інвестування: прибутковість в минулому не є гарантією майбутньої прибутковості.

Якщо говорити про конкретні критерії вибору ПАММ-рахунки, я можу виділити наступні:

         обов'язкова кваліфікація рахунки системою BetPamm;
         загрузка рахунки - який відсоток від коштів в управлінні в даний момент використовується в ставках, чим він вищий, тим вище ризики, нормальні керуючі не відправляють всі кошти в ставки, а ненормальні можуть 100% рахунку влити в одне спортивне подія, так що невдалий прогноз втопить весь рахунок;
         термін життя ПАММ-рахунки - чим довше, тим краще, варто звертати увагу на рахунки з історією від 3 місяців;
         середній розмір ставки - чим він вищий, тим більш агресивна стратегія (якщо стратегія взагалі є) у керуючого, що ставить під ризик весь рахунок після низки невдалих ставок. Чорні смуги бувають у всіх управи, але ті, хто грамотно диверсифікує ризики, переживають просадки;
         максимальний розмір ставки - при нормальному середньому розмірі високий максимальний показує, що управ ризикує банком в спробах відігратися або ж використовував стратегію «розгону» рахунки, щоб швидше потрапити в топ рейтингу.

4. Відгуки про BetPamm

Мене регулярно просять розповісти, в яких саме керуючих я вклав гроші. Я не надаю цю інформацію нікому, і ось чому.

Я використовую динамічну стратегію, яка полягає в аналізі поточних ставок керуючих.

Якщо я бачу, що Каппер відхилився від заявленої стратегії або став сильно ризикувати (аж до 100% всього капіталу на одну подію), відразу закриваю рахунок і віддаю гроші іншому. У мене немає ні можливості, ні навіть бажання організувати систему оперативного інформування про зміни в списку моїх рахунків з однієї простої причини: у більшості випадків люди будуть не встигати "повторити за мною" і втрачатимуть гроші, перекладаючи вину і відповідальність при цьому мене.

Полазивши по інтернету, я знайшов трохи відгуків про дану систему. Ось один з них:

Відмінні результати.


Врахуйте, що з BetPamm потрібна щоденна робота з моніторингу ПАММ і своїх рахунків, тому що тут все відбувається блискавично. Наприклад, я не заходив в акаунт пару тижнів і отримав в результаті збиток.

До великих відсоткам потрібно ставитися з обережністю, тому що багато керуючих «прошарілі» і створюють по кілька ПАММ, після чого агресивно їх розкручують, отримуючи дикі відсотки на перших етапах. При цьому ставлять вони на кожному етапі 100% від суми. Тобто отримати 1000% прибутку = зробити кілька ставок на весь банк з коеф. 2. Таким чином вони привертають увагу інвесторів, але спалити таких ділків легко, вивчивши статистику.

Якщо Ви думаєте, що бездумний вклад в лідерів рейтингу принесе успіх - Ви помиляєтеся і незрозуміло, що взагалі робите в сфері інтернет-інвестицій.

5. Як вигравати на ставках самостійно?

Як Вам така схема? Ви не граєте, як це робить більшість людей, які хочуть заробити на ставках на спорт. Ви вкладаєте гроші, використовуєте ефективні стратегії ставок на спорт і через якийсь час (наприклад, після закінчення сезону) фіксуєте прибуток. Ви не ГРАВЕЦЬ, Ви ІНВЕСТОР - і в цьому головна відмінність від основної маси людей, які намагаються зрозуміти, як виграти гроші на ставках на спорт і зрубати куш, але втрачають гроші ... Все, що Вам потрібно: регулярний доступ в Інтернет (5-10 хвилин на добу) і перевірені стратегії гри в букмекерських конторах.

На відміну від довірчого управління, коли Ви віддаєте гроші керуючому, довіра до якого не може бути 100%, тут багато чого (але аж ніяк не всі!) Залежить від Вас. Ви самі контролюєте процес і приймаєте рішення, які строго регламентовані обраної стратегією. Причому цей варіант інвестицій підійде навіть тим людям, які не стежать пильно за спортивними змаганнями і не можуть робити самостійних прогнозів на результат того чи іншого змагання. Так, заробіток на біржі ставок доступний кожному, хто хоче примножити свої гроші і при цьому готовий піти на ризик. Звучить неправдоподібно?

Звичайно, подивившись на заголовок сторінки, хтось усміхнеться і скаже: «Ага, інвестиції ... Я вже давно знаю спосіб, як заробляти на ставках. Та все, на що здатні букмекеркі - відняти всі гроші після серії ставок ». І в цих словах є частка істини, але тільки в тому випадку, якщо Ви робите все НЕПРАВИЛЬНО!

«А як робити правильно? Що потрібно робити, щоб виграти у букмекерської контори? »Давайте почнемо по порядку ...

 6. Чому 80% людей не можуть заробити на спортивних ставках?

Багато людей, які стежать за спортивними подіями, вважають, що знають, як заробити на ставках. Але коли справа доходить до реальних ставок, їх дії носять безсистемний характер. Всі їхні спроби отримати заробіток на спортивних ставках засновані на:

         своєму власному думці про результат матчу (особистий прогноз);
         думках інших гравців, які заробляють на ставках (платні або безкоштовні прогнози на ставки, прогнози на ставки від «професіоналів»);
         «Конфіденційних» відомостях про договірні матчі;
         спробах обдурити саму систему (наприклад, вилки).

Причому всі спроби заробити гроші на ставках не мають одного загального підходу. Людина кидається з боку в бік, розкидаючи банк і роблячи ставки: тут знайшов прогнози на спорт, викладені безкоштовно, там купив прогноз на ставку дня, безкоштовна розсилка по вилкам прийшла і зарядив туди, знайшов ще прогноз від людини, у якої безпрограшна стратегія заробітку на ставках дає довгий час тільки плюс, а тут ще на форумах мусолять тему насчет договорняка ... Ну і, плюс, тут явний фаворит грає з аутсайдером, гри цих команд в цьому сезоні вже дивився по ТБ і «чуйка» підказує вірний результат ... У підсумку, в результаті серії ставок банк йде в нуль! Але не тільки це прикро, адже на пошук та аналіз інформації йде величезна кількість часу (по собі знаю).

Відхиляючись від стратегії і роблячи безсистемні «залізобетонні ставки», накриваються і серії, і банк ... Незважаючи на те, що начебто людина знає, як заробити гроші на ставках ...

Привести приклади з особистого досвіду?

Я з дитинства люблю футбол і стежу за всіма змаганнями, часто дивлюся футбольні трансляції і вже я то знаю, як виграти на букмекерських ставках ... Ну-ну ...

     АПЛ, Болтон - Норвіч. Після серії невдалих матчів з лідерами, до Болтону, міцної домашньої команді-середняку приїжджає новачок Ліги, який має слабкий склад, неймовірні труднощі з атакою і невдалу статистику гостьових ігор. Коефіцієнт на перемогу Болтона 1.85. У всіх безкоштовних і платних прогнозах на різних сайтах ставка на перемогу Болтона займала найвище місце. Однак, Норвіч виграв 1: 2 ...

Або ось ще ...

     РПЛ, Кубань - Волга. У всіх ЗМІ та на закритих форумах йде активне обговорення, що буде договірняк. Кефи у контор перекосилися на користь Волги при тому, що Кубань вдома грає відмінно і взагалі показує хорошу гру, а Волга - аутсайдер. Однак, підсумковий рахунок матчу 5: 0 на користь Кубань, гравці команди розсердилися і просто винесли суперника. При цьому перемога Волги і нульові фори на неї були присутні в багатьох прогнозах (платних і безкоштовних), а також інформація про договірний статус цього матчу продавалася ділками на спец. форумах.

А як щодо цього?

     Матч Барселона - Мілан, ЛЧ. Мілан забиває на першій хвилині і я, відхиляючись від своєї ігрової стратегії і зароку від LIVE-ставок, одразу ставлю хорошу суму на перемогу Барси - не можна їм забивати так рано. І все складається відмінно - два голи Барси. Я лягаю спати, не додивляючись матч, вранці заходжу в особистий рахунок букмекеркі і замість виграшу бачу, що на останній хвилині Мілан зрівняв рахунок ...

Все це випадки, коли я йшов «на поводу» громадської думки та людей, які мають успішний досвід і нібито знають, як заробити на букмекерських конторах, а також «чуйка» і втрачав хороші гроші, які міг би примножити, слідуючи обраної стратегії.

Ну і ось останнє (скрін) - ставки, засновані на аналізі великої кількості безкоштовних прогнозів. На формування цих експресів я витратив більше двох годин часу.

«Ну все, я зрозумів, що ГРАЮЧИ на ставках без стратегії та системи - це значить втратити банк. Розкажи, які стратегії використовувати? »


7. Які стратегії можна використовувати для заробітку на букмекерських конторах?

Особисто я сам ніколи не розробляв стратегій, так як це вимагає дуже щільного занурення в беттинг, а в добі всього 24 години і є цікавіші проекти. Саме тому я користуюся готовими напрацюваннями успішних гравців.

Я пробував використовувати стратегії ставок в букмекерських конторах, які лежать у відкритому доступі на форумах і блогах, а також продаються в інтернет-магазинах. Це і Щукінське стратегії ставок, і методи Голдовського, і керівництво про заробіток на біржі ставок Betfair і їх тоталізаторі ... Однак, позитивний результат довгий час давати не змогла жодна з цих стратегій.

Саме тому я зав'язав із самостійними ставками на спорт. Щоб заробляти хороші гроші в цій сфері, потрібно займатися цим ПРОФЕСІЙНО! Так, мені це цікаво, але у мене є ще більш цікаві проекти, які вимагають мого часу. Тому я вирішив заробляти на спортивних ставках виключно через BetPamm. Але в підсумковому рахунку вирішувати виключно Вам.

     В якій букмекерській конторі завести рахунок?

Рекомендую Вам контору LEONBETS. Зручна система ставок, широка лінія з великою кількістю варіантів ставок, хороша репутація. Реєстрація, поповнення рахунку та вчинення ставок не повинні викликати питань - все дуже легко і доступно. А якщо щось незрозуміло - на сайті є відмінний розділ Допомога.

     Скільки можна заробити на ставках?

Якщо в довірчому управлінні на Forex середній відсоток доходу досягає 40-60% річних, банки пропонують максимум 12% (і то на тривалий термін і великі суми), то заробіток на букмекерських конторах припускає набагато вищі відсотки. Назвати конкретні цифри - значить обдурити Вас. Але факт у тому, що прибутковість не обмежена - за рік можна примножити банк і на 300%, і на 500%. А можна злити все за тиждень.

     Чи можна заробити на ставках, не ризикуючи?

На жаль, немає. Даний спосіб вкладення коштів є високоризиковим. Якщо ви шукаєте гарантований заробіток на ставках без вкладень, то це не Ваш випадок, так як завжди вигравати неможливо. Саме тому я ніколи нікому не раджу лізти в цю сферу (і взагалі в сферу високоризикових інвестицій) без усвідомлення того, що можна втратити гроші. Жодна букмекерська стратегія ставок, що показує стабільні позитивні результати, не може гарантувати успіху в майбутньому. Так що триста раз подумайте, перш ніж лізти в цю сферу.

Чи реально заробити на ставках? Так, реально. А з урахуванням головного принципу інвестора «Не тримати всі яйця в одному кошику» даний варіант примноження капіталу виглядає дуже цікавим. Тепер Ви приблизно уявляєте, як заробити на спортивних ставках. Користуйтеся!