В який бізнес вкласти гроші?

 Загальновідомо думка, що вкладення грошей в бізнес є найбільш грамотним методом для отримання об'ємної прибутку. Думка-то побутує, але от наскільки воно реалістично? Для інвесторів, які обрали такий шлях вкладів, тут же постає наступне питання: в який бізнес вкласти гроші, в свій або ж чужий?

У тому випадку, якщо ви вже є успішним підприємцем, а ваша справа приносить вам стабільний дохід, то все одно основоположне увагу слід приділити питанню рентабельності (доцільності) такого кроку. У наш нестабільний час і налагоджений, працюючий як годинник бізнес, може вже завтра покотитися під укіс, а ви, вклавши все маємо кошти на його розвиток, можете залишитися, в буквальному сенсі без буханки хліба на столі (тьфу-тьфу, звичайно).

Вкладення грошей у бізнес. В який бізнес вкласти гроші? Якщо ж ви перебуваєте на високооплачуваної посади, то не має сенсу йти з такої роботи для початку своєї справи, яке може приносити (а може і не приносити) прибуток.

В цьому випадку може мати сенс спробувати вкласти гроші в бізнес, відкритий іншим підприємцем, але при цьому вам слід бути повною мірою впевненим у перспективності підприємства і грамотному підході його керуючого, а, значить, без спеціальних знань у відповідній області обійтися не вдасться.

Звичайно, в цьому питанні багато залежить від того, якою сумою грошових коштів ви готові ризикнути. Якщо ви маєте хоча б 100 тис. У.о, то можна придбати налагоджений, функціонуючий бізнес, типу аптеки, продовольчого магазину і т.д. Такий тип бізнесу найбільш стабільний, так як криза-кризою, а громадянам їсти хочеться завжди, та й хворіють вони часто. Непогані результати по рентабельності показують також кафе, закусочні, ресторанчики.

Однак, існує ще один більш прибутковий вид інвестицій. І це - довірче управління на ринку Форекс.

Чому? По-перше, тут дійсно обертаються великі, немає, просто величезні гроші. По-друге, і це, мабуть, найважливіше, що не абсурдно це може здатися, але FOREX - це стабільність, нехай і сполучена з певним ризиком. Адже з падінням курсу однієї валюти негайно слід підйом інший. Головна ваше завдання - це знайти грамотного трейдера з величезним досвідом. Така людина зуміє контролювати свої амбіції, жадібність і ніколи не стане вплутуватися в сумнівні угоди.