Вкладення грошей у нерухомість

  Купівля нерухомості завжди вважалася найвірнішим способом не тільки для збереження, але і для примноження нажитого капіталу. Такі інвестиції спочатку є менш ризикованими, ніж, припустимо, придбання акцій або ж добре відомі всім банківські депозити.

Вкладення грошей у нерухомість здійснюють, як правило, ті люди, які не довіряють банкам. І це розумно: адже при такому інвестуванні вірогідність втрати всього капіталу зведена до мінімальній межі. Адже навіть в крайніх випадках завжди можна куплену нерухомість продати і тим самим повернути собі вкладені кошти.

Вигідне вкладення грошей в нерухомість можливо? Згідно зі статистичними даними, на сьогоднішній день збільшилася кількість громадян, бажаючих вкласти гроші в нерухомість. При цьому ціни на нерухомість зростають щорічно в середньому на 25%. Такий розподіл може обіцяти людині непогану прибутковість, але, і тут є свої нюанси, які бажано передбачити заздалегідь, перш ніж вкладати гроші в нерухомість.

На сьогоднішній день здійснити вкладення грошей у будівництво чи в готову нерухомість простіше простого. Але от продати таку власність, та ще й з непоганою для себе вигодою, набагато складніше. На даному ринку панують продавці, можливості яких фактично не обмежені, адже вони зробили цей варіант вкладення фінансів своїм основним заробітком, та й небезпека обвалу ринку також не можна скидати з рахунків.

Аналітики стверджують, що вкладення грошей в землю або в інший тип нерухомості може принести дохід, якщо ціни на інвестиційні об'єкти будуть знаходитися вище банківських ставок. В іншому випадку, такі операції не здатні принести відчутних дивідендів.

Напрошується логічне запитання: якщо вигідне вкладення грошей в нерухомість можливо тільки в окремих випадках, куди вигідно вкласти гроші під відсотки?

На цьому тлі вельми привабливим може здатися довірче управління на FOREX. Саме тут, без необхідності володіння величезним стартовим капіталом можна отримувати непогані дивіденди. При цьому відсутня необхідність довгого і нудного аналізу попиту і пропозицій для конкретного району, як у випадку з нерухомістю. Головне - це правильно вибрати, кому довірити управління вашими коштами. І за умови виконання цієї умови результати не змусять себе довго чекати.