Інвестиції в HYIP (хайп) - високоприбуткові фонди

  Новачкам в інвестуванні може здатися привабливим і дуже прибутковим заробіток на хайпах. Звичайно, найкращий учитель - це, все-таки, власний досвід, але варто попередити початківців про те, що такі високоприбуткові фонди фактично завжди закінчують своє існування, залишивши людей, які довірили їм свої заощадження, без грошей.

Чому інвестування в хайпи називається високоприбутковим? Тому, що інвесторам в цьому випадку нараховуються дуже високі відсотки. У чому ж секрет такої прибутковості хайп фондів?

Організатори таких контор стверджують, що на вкладені кошти вони проводять успішну гру на форексі. Насправді, це далеко не так: відсотки всім вкладникам виплачуються за рахунок новачків, які вирішили спробувати заробіток на hyip. Таким чином, виходить принцип добре відомих нам усім пірамід, які відразу ж закриваються, як тільки вичерпується потік нових інвесторів.

Однак, з кожним днем з'являються все нові і нові високоприбуткові інвестиційні фонди, в які люди продовжують вкладатися. Так чому ж вони роблять 
інвестиції в хайп? Невже всі вони настільки недосвідчені і наївні? Насправді, заробити на hyip можливо, але робити це необхідно вкрай обережно.

Як заробити на хайпах? Слід розуміти, що з метою залучення вкладників, такі хайп фонди будуть в перший час проводити стабільні нарахування та виплату відсотків. Зазвичай, цей період тривати кілька місяців. Деякі люди, що практикують заробіток на хайпах, впродовж цього часу роблять деякі інвестиції, відкладаючи отримані відсотки. В окремих випадках дивіденди перевищують суму початкового депозиту.

В загальних рисах, слід зазначити, що надійні хайпи - це з роду фантастики. Особливо це твердження вірне, коли відкриваються російські хайпи. Звичайно, можна повірити приятелю, який запропонує вам перевірені хайпи, але де гарантія, що завтра вони не припинять своє існування так само раптово, як і сталося з відкриття?

Основна категорія людей, яка вкладає гроші в хайп проекти - це новачки в світі інвестицій, яких залучили під казково високі відсотки і які не знають інших варіантів вкласти грошові кошти. І, на жаль, втративши свої вклади, такі люди починають дуже скептично дивитися на онлайн інвестиції як спосіб заробітку.

А дарма! Є відносно надійний спосіб для примноження свого капіталу. І це - довірче управління на FOREX. Цей ринок ніколи не закриється, як хайп, а якщо ви грамотно підійдете до питання вибору трейдера, то завжди будете в прибутку. Я теж починав свою "інвестиційну кар'єру" з хайпів, вів серйозний облік вкладень, заробляв і втрачав ... Але потім плюнув на цю справу і зайнявся серйозними інвестиціями.